Singelkväll

ICA Maxi Välsviken

I samband med den internationella dagen ”Singles day” som sker varje år den 11 november har vi tagit fram konceptet Singelkväll på ICA Maxi Välsviken. Startskottet gick 2017. Sedan dess har både kvällen och konceptet växt och varit uppskattat. År 2022 slog vi rekord i antal deltagande singlar.

Tävlingar, goodiebags och singelcoach

Konceptet går ut på att på ”Alla singlars dag” anordna ett event för singlar i butiken. Under eventet pågår exempelvis mingel, tävlingar, quiz och tipspromenad. Under kvällen har butiken dessutom tagit fram erbjudanden, smakprovningar, goodiebags m.m. De senaste gångerna har vi även tagit in en singelcoach som haft föreläsning, svarat på frågor och som gett sina bästa tips för dejtingdjungeln.

Föregående
Nästa

Webbsida, logotyp, digital reklam m.m.

För singelkvällen har vi tagit fram en webbsida, logotyp, affischer, digital reklam och en Facebookgrupp. För att locka så många som möjligt att delta har vi arbetat med olika plattformar på sociala medier, delat ut lappar till publiken på en lokal fotbollsmatch, haft digitala reklamskyltar på Löfbergs Arena samt skickat ut pressrelease till lokalmedia.