Skriv något och tryck enter.

Slå en pling eller hälsa på

054 – 21 53 45

Ahlmarkshuset (6:e våningen)
Södra Kyrkogatan 6, 652 24 Karlstad

Öppna kartan i Google Maps

 

Vi som jobbar här

Foto av Bengt Haffling

Bengt Haffling VD/Copywriter

Jag har jobbat med marknadsföring och reklam sedan mitten av 80-talet. Jag har studerat på informationslinjen på Högskolan i Karlstad, samt utbildat mig i copywriting. För mig är idén det viktigaste för att kunna göra bra reklam. Den bärande idén som vi kan bygga allt arbete på. Mycket kan variera över tiden, men idén är helig. Den bygger igenkänning och markant starka varumärken. Både nu och sen.

Telefon arbete: 0708 39 81 20

Foto av Cathrine Gustavsson

Cathrine Gustavsson Digital Director

Mitt intresse för webben började samtidigt som Internet tog fart på 90-talet och har ökat markant sedan dess. Förutom webbproduktion håller jag koll på sociala medier och allt som är digitalt. Jag har en magisterexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Karlstad Universitet och har jobbat som konsult inom webb. 2007 började jag på Markant Reklambyrå. Gillar att quizza!

Telefon arbete: 054 77 660 84

Foto av Sandra Pihl

Sandra Pihl Art Director

Jag är Art Director och den tredje generationens ad i min familj. Jag är uppvuxen i Stockholm och har studerat reklam och grafisk design på Forsbergs Skola. På fritiden sysslar jag med allt möjligt kreativt. Gillar markant hårdare musik än mina kollegor.

Telefon arbete: 054 77 660 85

Foto av Lena Hedberg

Lena Hedberg AD Assistent

Jag har jobbat med reklam sedan slutet på 80-talet. Jag har upplevt reprokamera, vaxmaskin och skalpell, men naturligtvis var datorn redan då ett markant vanligare arbetsredskap. På Markant gör jag allt från att fotas inrullad i en madrass med mopedhjälm till att göra annonser för pellets och baka grönsaksmuffins.

Telefon hem: 054 77 660 82

Foto av André Nylin

André Nylin Digital Kreatör

Jag arbetar som Digital Kreatör vilket innebär att jag brinner markant för att skapa animationer, filmer, webbsidor, 3D och mycket mer! Jag har gått Grafisk formgivare/tekniker på Broby grafiska i Sunne. På min fritid sysslar jag med att både meka och spela på datorer, skapa musik och umgås med mina nära och kära.

Telefon arbete: 054 77 660 88

Foto av Alfred Lundqvist

Alfred Lundqvist Praktikant

Jag pluggar Visuell kommunikation och design på Karlstads Universitet och är inne på mitt tredje år. Är uppvuxen i en markant liten tätort som heter Ronneby, men är just nu på äventyr i de värmländska skogarna för att få erfarenheter nog att bli en grym Art Director. På min fritid gillar jag bland annat att spela volleyboll och lyssna på all typ av musik.

Telefon arbete: 054 21 53 45

Söker du praktik eller jobb?

Fyll i detta formulär och ladda upp ditt CV så hör vi av oss.