Skriv något och tryck enter.

Slå en pling eller hälsa på

054 – 21 53 45

Ahlmarkshuset (6:e våningen)
Södra Kyrkogatan 6, 652 24 Karlstad

Öppna kartan i Google Maps

 

 

Vi som jobbar här

 

 

Foto av Bengt Haffling

Bengt Haffling VD/Copywriter

Jag har jobbat med marknadsföring och reklam sedan mitten av 80-talet. Jag har studerat på informationslinjen på Högskolan i Karlstad, samt utbildat mig i copywriting. För mig är idén det viktigaste för att kunna göra bra reklam. Den bärande idén som vi kan bygga allt arbete på. Mycket kan variera över tiden, men idén är helig. Den bygger igenkänning och markant starka varumärken. Både nu och sen.

Telefon arbete: 0708- 39 81 20

Foto av Cathrine Gustavsson

Cathrine Gustavsson Digital Director

Mitt intresse för webben började samtidigt som Internet tog fart på 90-talet och har ökat markant sedan dess. Förutom webbproduktion håller jag koll på sociala medier och allt som är digitalt. Jag har en magisterexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Karlstad Universitet och har jobbat som konsult inom webb. 2007 började jag på Markant Reklambyrå. Gillar att quizza!

Telefon arbete: 054 – 77 660 84

Foto av Sandra Pihl

Sandra Pihl Art Director

Jag är Art Director och den tredje generationens ad i min familj. Jag är uppvuxen i Stockholm och har studerat reklam och grafisk design på Forsbergs Skola. På fritiden sysslar jag med allt möjligt kreativt. Gillar markant hårdare musik än mina kollegor.

Telefon arbete: 054 – 77 660 85

Foto av Lena Hedberg

Lena Hedberg AD Assistent

Jag har jobbat med reklam sedan slutet på 80-talet. Jag har upplevt reprokamera, vaxmaskin och skalpell, men naturligtvis var datorn redan då ett markant vanligare arbetsredskap. På Markant gör jag allt från att fotas inrullad i en madrass med mopedhjälm till att göra annonser för pellets och baka grönsaksmuffins.

Telefon hem: 054 – 77 660 82

Foto av Pelle Öhrn

Pelle Öhrn Copywriter

Jag är copywriter och arbetar även med kundkontakter. Jag har lång erfarenhet av arbetslivet i allmänhet och försäljning i synnerhet. Detta bl.a. genom att vara säljansvarig på olika företag inom Telenor. Jag har också läst copywriting på Berghs School of Communication. Älskar att resa till markant varmare länder.

Telefon arbete: 054 – 77 660 83

Foto av André Nylin

André Nylin Digital Kreatör

Jag arbetar som Digital Kreatör vilket innebär att jag brinner markant för att skapa animationer, filmer, webbsidor, 3D och mycket mer! Jag har gått Grafisk formgivare/tekniker på Broby grafiska i Sunne. På min fritid sysslar jag med att både meka och spela på datorer, skapa musik och umgås med mina nära och kära.

Telefon arbete: 054 – 77 660 88

Foto av Linnea Kedmark

Linnea Kedmark Praktikant

Jag är praktikant och får tillsammans med mina nya medarbetare på byrån vara involverad i en mängd olika projekt. Det var markant att jag redan som liten var intresserad av att skapa, vilket senare ledde till mitt intresse av design och marknadsföring. Jag pluggar just nu media- och kommunikationsvetenskap på Karlstads Universitet med inriktning mot visuell kommunikation och design, och kommer ta examen nästa vår. På fritiden tycker jag om att jobba med de olika Adobeprogrammen, titta på TV-serier och umgås med vänner.

Telefon arbete: 054-21 53 45

Foto av Carl Molin

Carl Molin Praktikant

Jag är inne på min femte termin på Karlstad Universitet där jag studerar medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning på digitala medier och analys. Vilket passar mig då jag har en markant känsla för siffror och statistik. Jag är sedan tidigare utbildad upplevelseproducent där jag skapade en mängd projekt från grunden med allt som hör till. På fritiden så gillar jag att hålla mig aktiv och umgås med vänner.

Telefon arbete: 054-21 53 45

Söker du praktik eller jobb?

Fyll i detta formulär så hör vi av oss.

Ladda upp ditt CV

Jag godkänner att Markant Reklambyrå lånar mina uppgifter enligt dessa villkor.