Skriv något och tryck enter.

Slå en pling eller hälsa på

054 – 21 53 45

Ahlmarkshuset (6:e våningen)
Södra Kyrkogatan 6, 652 24 Karlstad

Öppna kartan i Google Maps

 

Vi som jobbar här

Foto av Bengt Haffling

Bengt Haffling VD/Copywriter

Jag har jobbat med marknadsföring och reklam sedan mitten av 80-talet. Jag har studerat på informationslinjen på Högskolan i Karlstad, samt utbildat mig i copywriting. För mig är idén det viktigaste för att kunna göra bra reklam. Den bärande idén som vi kan bygga allt arbete på. Mycket kan variera över tiden, men idén är helig. Den bygger igenkänning och markant starka varumärken. Både nu och sen.

Telefon arbete: 0708 39 81 20

Foto av Cathrine Gustavsson

Cathrine Gustavsson Digital Director

Mitt intresse för webben började samtidigt som Internet tog fart på 90-talet och har ökat markant sedan dess. Förutom webbproduktion håller jag koll på sociala medier och allt som är digitalt. Jag har en magisterexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Karlstad Universitet och har jobbat som konsult inom webb. 2007 började jag på Markant Reklambyrå. Gillar att quizza!

Telefon arbete: 054 77 660 84

Foto av Sandra Pihl

Sandra Pihl Art Director

Jag är Art Director och den tredje generationens ad i min familj. Jag är uppvuxen i Stockholm och har studerat reklam och grafisk design på Forsbergs Skola. På fritiden sysslar jag med allt möjligt kreativt. Gillar markant hårdare musik än mina kollegor.

Telefon arbete: 054 77 660 85

Foto av Lena Hedberg

Lena Hedberg AD Assistent

Jag har jobbat med reklam sedan slutet på 80-talet. Jag har upplevt reprokamera, vaxmaskin och skalpell, men naturligtvis var datorn redan då ett markant vanligare arbetsredskap. På Markant gör jag allt från att fotas inrullad i en madrass med mopedhjälm till att göra annonser för pellets och baka grönsaksmuffins.

Telefon hem: 054 77 660 82

Foto av André Nylin

André Nylin Digital Kreatör

Jag arbetar som Digital Kreatör vilket innebär att jag brinner markant för att skapa animationer, filmer, webbsidor, 3D och mycket mer! Jag har gått Grafisk formgivare/tekniker på Broby grafiska i Sunne. På min fritid sysslar jag med att både meka och spela på datorer, skapa musik och umgås med mina nära och kära.

Telefon arbete: 054 77 660 88

Foto av Andreas Knutsson

Andreas Knutsson Projektledare/Art Director

Måla gjorde jag nog innan jag lärde mig att gå och har fortsatt sedan dess. Har ett markant större intresse för serier än de flesta andra, och blev faktiskt utbildad serietecknare på Serietecknarskolan i Hofors. Min AD-karriär startade med utbildning på Dragster Kommunikationsbyrå i Göteborg. Drivs av att skapa och att hjälpa andra nå sina drömmar. Har även en bakgrund som projektledare och inom flygcatering, så jag är inte främmande för riktigt högt flygande utmaningar.

Telefon arbete: 054 77 660 83

Foto av Arbnor Ahmeti

Arbnor Ahmeti Praktikant

Jag är praktikant här på Markant och studerar på Karlstads Universitet inom media och kommunikation med inriktning sociala medier och analys. Ursprungligen från en by utanför Helsingborg som heter Åstorp. Jag är en markant del av generationen som är besatta av sociala medier. På fritiden så är de största intressena sport och datorspel där många timmar spenderas till att aktivt delta och konsumera.

Telefon arbete: 054 21 53 45

Foto av Linda Johansson

Linda Johansson Praktikant

Till vardags studerar jag digitaldesign på Brobygrafiska i Sunne och just nu är jag praktikant på Markant. Uppvuxen i Dalsland och sedan några år tillbaks bosatt i fina Karlstad. Intresset för att skapa i olika former har alltid funnits hos mig. När jag fick min första dator gick Paint varmt och mitt ”krypin” på Lunarstorm gjordes om flitigt. Älskar mat, är beroende av tuggummi och tycker det är en markant skillnad på bra och dålig reklam.

Telefon arbete: 054 21 53 45

Söker du praktik eller jobb?

Fyll i detta formulär så hör vi av oss.

Ladda upp ditt CV

Jag godkänner att Markant Reklambyrå lånar mina uppgifter enligt dessa villkor.