Ledande konsulter

Aware Consultants

Aware är ett konsultbolag som jobbar inom produkt- och produktionsutveckling, projektledning och verksamhetsutveckling. De vill vara en knytpunkt för ingenjörer med lång erfarenhet och hög expertis. Det finns inga hierarkier, utan bolaget ägs och drivs av de som är aktiva i Aware. Verksamheten baseras på tre värdeord: Tillit, respekt och transparens.

Grafisk profil och webb

Vi fick förtroendet att vara med på Awares resa från allra första början. Det första uppdraget var att ta fram Awares logotyp och grafiska profil. Förmågan att verkligen kunna lyssna in kundernas behov är en viktig del i deras arbete och det ville vi skulle kännas i logotypen. ”Bågarna” i logotypen används också som ett eget designelement.

Vi har även tagit fram ett designmanér med illustrationer för att lättare kunna beskriva vilka tjänster de erbjuder. Sen behöver naturligtvis ett nystartat bolag även sådant som visitkort, beachflaggor och bakgrund för digitala möten. I nästa steg tog vi fram en webbplats där sökmotoroptimering var en viktig del av bygget.