Skriv något och tryck enter.

Slå en pling eller hälsa på

054 – 21 53 45

Ahlmarkshuset (6:e våningen)
Södra Kyrkogatan 6, 652 24 Karlstad

Öppna kartan i Google Maps

 

 

Vi som jobbar här

 

 

Foto av Bengt Haffling

Bengt Haffling VD/Copywriter

Jag har jobbat med marknadsföring och reklam sedan mitten av 80-talet. Jag har studerat på informationslinjen på Högskolan i Karlstad, samt utbildat mig i copywriting. För mig är idén det viktigaste för att kunna göra bra reklam. Den bärande idén som vi kan bygga allt arbete på. Mycket kan variera över tiden, men idén är helig. Den bygger igenkänning och markant starka varumärken. Både nu och sen.

Telefon arbete: 0708- 39 81 20

Foto av Cathrine Gustavsson

Cathrine Gustavsson Digital Director

Mitt intresse för webben började samtidigt som Internet tog fart på 90-talet och har ökat markant sedan dess. Förutom webbproduktion håller jag koll på sociala medier och allt som är digitalt. Jag har en magisterexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Karlstad Universitet och har jobbat som konsult inom webb. 2007 började jag på Markant Reklambyrå. Gillar att quizza!

Telefon arbete: 054 - 77 660 84

Foto av Sandra Pihl

Sandra Pihl Art Director

Jag är Art Director och den tredje generationens ad i min familj. Jag är uppvuxen i Stockholm och har studerat reklam och grafisk design på Forsbergs Skola. På fritiden sysslar jag med allt möjligt kreativt. Gillar markant hårdare musik än mina kollegor.

Telefon arbete: 054 - 77 660 85

Foto av Lena Hedberg

Lena Hedberg AD Assistent

Jag har jobbat med reklam sedan slutet på 80-talet. Jag har upplevt reprokamera, vaxmaskin och skalpell, men naturligtvis var datorn redan då ett markant vanligare arbetsredskap. På Markant gör jag allt från att fotas inrullad i en madrass med mopedhjälm till att göra annonser för pellets och baka grönsaksmuffins.

Telefon hem: 054 - 77 660 82

Foto av Pelle Öhrn

Pelle Öhrn Copywriter

Jag är copywriter och arbetar även med kundkontakter. Jag har lång erfarenhet av arbetslivet i allmänhet och försäljning i synnerhet. Detta bl.a. genom att vara säljansvarig på olika företag inom Telenor. Jag har också läst copywriting på Berghs School of Communication. Älskar att resa till markant varmare länder.

Telefon arbete: 054 - 77 660 83

Foto av André Nylin

André Nylin Digital Kreatör

Jag är en värmlänning som går första året Grafisk formgivare/tekniker på Brobygrafiska i Sunne. Jag brinner markant för webbdesign och digital media och har nyligen upptäckt ett stort intresse för 3D och animation. Om jag får tid över för annat roligt brukar jag skapa lite musik, meka med bilen eller umgås med kompisar.

Telefon arbete: 054-21 53 45

Foto av Gustaf Haffling

Gustaf Haffling Junior Copywriter

Jag är Junior Copywriter och är trots min ringa ålder en av de som har varit i företagets lokaler allra längst. Jag klev in i reklamvärlden när jag precis hade fyllt fem år och jag har stannat ända sedan dess. Jag är student vid Berghs School of Communication i Stockholm, och strävar hela tiden för att skapa reklam som syns markant mer än annan reklam. På fritiden spelar jag bandy och drömmer fortfarande om att bli proffs.

Telefon arbete: 054 - 21 53 45

Foto av Bosse Hesselheim

Bosse Hesselheim

Bosse Hesselheim har slutat sin anställning på Markant Reklambyrå för att satsa ännu mer på sitt musicerande och jobba som trubadur och underhållare i olika sammanhang. Bosses kundkontakter kommer främst att tas över av Pelle och Bengt. Så ring eller maila Pelle eller Bengt om du har några frågor om gamla eller nya jobb eller om du vill prata marknadsföring och reklam i allmänhet.

Söker du praktik eller jobb?

Fyll i detta formulär så hör vi av oss.

Ladda upp ditt CV