Skriv något och tryck enter.

Slå en pling eller hälsa på

054 – 21 53 45

Ahlmarkshuset (6:e våningen)
Södra Kyrkogatan 6, 652 24 Karlstad

Öppna kartan i Google Maps

 

Vi som jobbar här

Foto av Bengt Haffling

Bengt Haffling VD/Copywriter

Jag har jobbat med marknadsföring och reklam sedan mitten av 80-talet. Jag har studerat på informationslinjen på Högskolan i Karlstad, samt utbildat mig i copywriting. För mig är idén det viktigaste för att kunna göra bra reklam. Den bärande idén som vi kan bygga allt arbete på. Mycket kan variera över tiden, men idén är helig. Den bygger igenkänning och markant starka varumärken. Både nu och sen.

Telefon arbete: 0708- 39 81 20
Foto av Cathrine Gustavsson

Cathrine Gustavsson Digital Director

Mitt intresse för webben började samtidigt som Internet tog fart på 90-talet och har ökat markant sedan dess. Förutom webbproduktion håller jag koll på sociala medier och allt som är digitalt. Jag har en magisterexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Karlstad Universitet och har jobbat som konsult inom webb. 2007 började jag på Markant Reklambyrå. Gillar att quizza!

Telefon arbete: 054 - 77 660 84
Foto av Sandra Pihl

Sandra Pihl Art Director

Jag är Art Director och den tredje generationens ad i min familj. Jag är uppvuxen i Stockholm och har studerat reklam och grafisk design på Forsbergs Skola. På fritiden sysslar jag med allt möjligt kreativt. Gillar markant hårdare musik än mina kollegor.

Telefon arbete: 054 - 77 660 85
Foto av Lena Hedberg

Lena Hedberg AD Assistent

Jag har jobbat med reklam sedan slutet på 80-talet. Jag har upplevt reprokamera, vaxmaskin och skalpell, men naturligtvis var datorn redan då ett markant vanligare arbetsredskap. På Markant gör jag allt från att fotas inrullad i en madrass med mopedhjälm till att göra annonser för pellets och baka grönsaksmuffins.

Telefon hem: 054 - 77 660 82
Foto av Pelle Öhrn

Pelle Öhrn Copywriter

Jag är copywriter och arbetar även med kundkontakter. Jag har lång erfarenhet av arbetslivet i allmänhet och försäljning i synnerhet. Detta bl.a. genom att vara säljansvarig på olika företag inom Telenor. Jag har också läst copywriting på Berghs School of Communication. Älskar att resa till markant varmare länder.

Telefon arbete: 054 - 77 660 83
Foto av André Nylin

André Nylin Digital Kreatör

Jag är en värmlänning som går första året Grafisk formgivare/tekniker på Brobygrafiska i Sunne. Jag brinner markant för webbdesign och digital media och har nyligen upptäckt ett stort intresse för 3D och animation. Om jag får tid över för annat roligt brukar jag skapa lite musik, meka med bilen eller umgås med kompisar.

Telefon arbete: 054-21 53 45
Foto av Gustaf Haffling

Gustaf Haffling Junior Copywriter

Jag är Junior Copywriter och är trots min ringa ålder en av de som har varit i företagets lokaler allra längst. Jag klev in i reklamvärlden när jag precis hade fyllt fem år och jag har stannat ända sedan dess. Jag är student vid Berghs School of Communication i Stockholm, och strävar hela tiden för att skapa reklam som syns markant mer än annan reklam. På fritiden spelar jag bandy och drömmer fortfarande om att bli proffs.

Telefon arbete: 054 - 21 53 45
Foto av Bosse Hesselheim

Bosse Hesselheim

Bosse Hesselheim har slutat sin anställning på Markant Reklambyrå för att satsa ännu mer på sitt musicerande och jobba som trubadur och underhållare i olika sammanhang. Bosses kundkontakter kommer främst att tas över av Pelle och Bengt. Så ring eller maila Pelle eller Bengt om du har några frågor om gamla eller nya jobb eller om du vill prata marknadsföring och reklam i allmänhet.

Foto av Sara Svärd

Sara Svärd Praktikant

I skrivande stund har jag precis börjat min sjätte och sista termin på Örebro universitet, där jag studerar kommunikation & PR. Mitt intresse för kommunikation väcktes tidigt under gymnasiet och min plan från början var att bli journalist. Men under min studietid på universitetet riktades mitt fokus alltmer till strategisk kommunikation och jag blev fast. Kommunikation för mig är när smått blir stort, tankar blir innehåll och strategier blir lösningar. Under mina 20 veckor på Markant vill jag lära mig nya arbetssätt, utveckla mitt skrivande och få en mer inträngande inblick inom reklamvärlden, då även reklamens yttringar är ett markant intresse för mig.

Telefon arbete: 054-21 53 45
Foto av Emma Möller

Emma Möller Praktikant

I korta drag är jag en glad Värmlandstös som har ett markant intresse för kommunikation, design och kreativt skapande. Jag har precis påbörjat min sjätte och därmed sista termin på Örebro universitet där jag läser utbildningen Medier, kommunikation och PR. På min fritid älskar jag att sitta i Adobes olika program och skapa något – stort som litet. Tycker även om att äta god mat, plöja tv-serier och klappa hundar. Under min praktik ser jag framemot att utveckla mina kreativa arbetssätt och att få jobba med kommunikation i olika former.

Foto av John Stenberg

John Stenberg Praktikant

Jag studerar kommunikation & PR vid Karlstads universitet. Som kommunikatör är jag nyfiken på allt och mina främsta styrkor är strategisk kommunikation och att skriva. Under min praktik på Markant ser jag fram emot att utveckla detta ytterligare samtidigt som jag får lära mig hur reklambranschen fungerar. Jag hoppas även kunna lära mig hur det är att arbeta med olika projekt och hur processen ser ut när man går från idé till verklighet. Mest markant med mig vid sidan av mina studier är att jag spelar fotboll, något jag spelat så länge jag kan minnas. Att arbeta tillsammans med lagkamrater eller kollegor för att uppnå ett mål är det som driver mig både på planen och inför mina 20 veckor här på Markant.

Telefon arbete: 054-21 53 45

Söker du praktik eller jobb?

Fyll i detta formulär så hör vi av oss.

Ladda upp ditt CV